Kim Dambæk Psykoterapi

Klientudtalelser

“Kim er en “mensch”. Hans sessioner er som fitness træning for
følelseslivet, på den bedst tænkelige måde: du laver de øvelser du må for at komme i form rent følelsesmæssigt. Han er der som træner og vejleder dine anstrengelser alt efter behov, altid meget roligt og med ydmyg
modenhed og følsomhed. Og empati. Jeg forlod denne oplevelse med mere selvtillid og mindre angst – meget mindre. Dette ubetalelige resultat har varet ved, hidtil, ihvertfald. Jeg anbefaler Kim af hele mit hjerte.”

Tony, forfatter

Divider

“Drømmeterapien er blevet en øjenåbner til forståelse af min egen
individualitet og det symbolsprog, som jeg selv benytter mig af – måske uden rigtigt at vide det – og som jeg lever med og på. Jeg har forstået, at der er en dybere og mere grundlæggende del af min individualitet end min dagligdags person. Det har jeg selvfølgeligt altid vidst, at der var. Men med drømmeterapien har den fået liv, luft og energi. Hvis jeg var et træ, så har drømmeterapien genåbnet de årer, der har transporteret vand og næring fra jorden og rødderne til grene og blade. Der er en almen
menneskelighed. Det er sandt. Men den måde, den kommer til udtryk på, er individuel.”

Helle, lærer

Divider

”Psykoterapi hos Kim Dambæk er som et møde med en god og varm ven. Kim arbejder med stor omsorg og nænsomhed, og skaber dermed tillid og tryghed. Jeg kan på det varmeste anbefale Kim.”

Thomas, familieterapeut

Divider

” Ved at gå i drømmegruppe en gang om måneden kom der en øget opmærksomhed på mine drømme. Jeg har fået en oplevelse af at have en værdifuld kilde til selvforståelse uden om det rationelle, censurerende ego og en fornemmelse af en tilgængelig ressource; selvom sådan en drøm i første omgang kan virke meget lidt tilgængelig eller forståelig.
Jeg har lært mig at tage mine drømme alvorligt i stedet for at feje dem bort som noget mærkeligt sludder. Har faktisk foretaget konkret handling i mit “vågne liv” på baggrund af mine drømme.”

Lis, drømmegruppe deltager